Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porții

Suroviny

  • apă rece, pentru curățare
  • scoici Saint Jacques proaspete, curățate
    1000 g
  • apă
    1900 g
  • paste (ex. spaghetti) (timp de gătire 11 minute)
    320 g
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele (aprox. 20 g)
    1 legătură
  • sare de mare plus pentru asezonare
    1 linguriță
  • ulei de măsline extravirgin
    60 g
  • căței de usturoi
    2
  • fulgi de chilli
    1 linguriță
  • vin alb, sec
    50 g
  • piper negru măcinat după gust

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 795.5 mg
Protein 34.3 g
Kalorie 2510 kJ / 600.5 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 30.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...