Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g parmezan, tăiat în bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi
- 1 chilli roșu, proaspăt, fără semințe, tocat grosier
- 40 g ulei de măsline, plus 1 linguriță
-
800
g roșii cuburi, din conservă
nebo 800 g roșii prunișoare, tăiate în bucăți -
300
g ton în ulei, scurs
nebo 300 g ton la conservă, în saramură sau apă, scurs - 10 - 12 frunze de busuioc proaspăt, plus pentru ornat
- ½ - 1 linguriță zahăr
- 10 g sare, plus 1 lingură
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 1200 g apă
- 320 g paste (ex. spaghetti) (vezi recomandare)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1947 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 643.7 mg
Alternativní recepty
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min
Sos de rom cu lapte de cocos
Žádné hodnocení
Rulouri cu carne tocată și legume
Žádné hodnocení
Limonadă de caise și lămâi
Žádné hodnocení
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Žádné hodnocení
Kiwi Sour
Žádné hodnocení
Paste Amatriciana
Žádné hodnocení
Iahnie de fasole
30u. 45min
Supă de roșii cu tăieței
35 min
Supă cu tăieței
1h 30min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.
Suc detoxifiant pentru ficat
5 Min