Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, tăiate bucăți
nebo 250 g pulpă de roșii, din conservă, tăiate bucăți - 50 g piure de roșii (concentrat)
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal
nebo 2 cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust (volitelně)
- 800 g apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min
Supă de ceapă
1h
Supă cremă de ardei gras
20 min
Supă cu paste și fasole
40 min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 min
Chifle-purceluși
2h
Supă de roșii cu busuioc
40 min
Pizza Chicago-Style
2h 50min
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Žádné hodnocení
Supă cu tăieței
1 godz. 30 min
Supă de legume
35 min
Supă cremă de roșii
25 min