红烧肉(TM6版)

红烧肉(TM6版)

3.6 21 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

炒糖色
  • 300 克
  • 30 克
  • 柠檬汁
    1 茶匙
  • 热水
    60 克
  • 冲洗用
    1000 克
红烧肉
  • 带皮五花肉 切大块(3×3厘米)
    500 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油
    15 克
  • 料酒
    50 克
  • 香叶
    1 片
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 839.7 mg
Protein 17.9 g
Kalorie 3106.8 kJ / 743.3 kcal
Tuk 38.3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 79.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...