Zařízení & příslušenství
红烧肉(TM6版)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
炒糖色
-
糖300 克
-
水30 克
-
柠檬汁1 茶匙
-
热水60 克
-
水 冲洗用1000 克
红烧肉
-
带皮五花肉 切大块(3×3厘米)500 克
-
生抽40 克
-
蚝油15 克
-
料酒50 克
-
香叶1 片
-
八角2 颗
-
桂皮1 块
-
水250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
839.7 mg
Protein
17.9 g
Kalorie
3106.8 kJ /
743.3 kcal
Tuk
38.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
79.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
不一样的经典
10 recepty/-ů
Čína
Čína