Zařízení & příslušenství
葱姜花蛤
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干500 克
-
料酒40 克
-
生抽5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
457.8 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
727.5 kJ /
174 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手海鲜料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína