葱姜花蛤

葱姜花蛤

4.0 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干
    500 克
  • 料酒
    40 克
  • 生抽
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 457.8 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 727.5 kJ / 174 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 4.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...