
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glutenfri tærtedej
- 160 g smør koldt, plus ekstra til smøring
- 140 g rismel
- 70 g arrowroot pulver
- 90 g majsmel plus ekstra til drys
- ¼ tsk havsalt
- 2 tsk xanthan gum, fortykningsmiddel
- 1 æg
- 1 tsk æblecidereddike
- 40 g vand koldt
Kylling- og pærefyld
- 2 fed hvidløg
- 1 porre kun den hvide del, skåret i stykker
- 50 g smør
- 600 g kyllingelår, uden skind og ben skåret i tern (3 cm)
- 3 kviste timian, frisk kun blade
- ½ tsk sort peber, stødt
- 50 g vand
- 2 - 3 spsk majsmel
- 1 spsk grøntsagsbouillon (se tip)
- 50 g hvidvin
- 150 g pære (ca. 1 pære), skrællet, udkernet og skåret i tern (2 cm)
- 50 g fløde, 35 %
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 485.7 kcal / 2039.8 kJ
- Protein
- 17.1 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Sodík
- 258.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sprøde boller
1hod. 40min
Gluten- og kernefrie boller
Žádné hodnocení
Cheesecake med woodruffsirup
Žádné hodnocení
Proteinkiks med frø og kerner
Žádné hodnocení
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Pizzahorn
Žádné hodnocení
Blomsterboller
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Lasagneruller med spinat
Žádné hodnocení
Salte aperitifstjerner
Žádné hodnocení
Mini franskbrød med blommefyld
Žádné hodnocení