Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g năut alb uscat
- 200 g apă
- 680 g coaste de porc (6½ cm)
- 1 lingură făină
- 115 g ceapă, tăiată în bucăți
- 2 căței de usturoi
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 225 g cârnați kielbasa, tăiat felii (1¼ cm)
- 625 g supă de vită
- 225 g sos de roșii (spaniol)
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 1 ½ linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare, după gust
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- 2 foi de dafin, uscate
- 140 g varză creață, dată pe răzătoare
- 225 g paste gemelli, uscate
- frunze de mentă proaspătă, pentru ornat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3548 kJ / 848 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 2202 mg
Alternativní recepty
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Žádné hodnocení
Gazpacho de sfeclă aurie
Žádné hodnocení
Tocăniță de miel și fasole verde
Žádné hodnocení
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1u.
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Žádné hodnocení
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15min
Tocăniță de pui și arpacaș
50min
Supă toscană de fasole
50min
File de vițel cu corcodușe
1 Std. 50 Min
Sarmale
1 Std. 50 Min
Salată cu varză roșie, smochine și Gorgonzola
10 Min