Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 240 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 420 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
Assembly and Baking
- 240 g fruit mince
- 1 egg, beaten
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 707.4 kJ / 169.1 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 11.9 mg
Alternativní recepty
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Rhubarb crumble
45 min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Shortbread
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Yorkshire Pudding
1h