Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins

Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins

4.5 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
12 pieces

Suroviny

  • tinned sweetcorn drained
    250 g
  • smoked bacon sliced (2 cm)
    240 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • gluten-free self-raising flour
    250 g
  • water
    125 g
  • medium eggs
    4
  • xanthan gum
    1 tsp
  • garlic powder (volitelně)
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 258.7 mg
Protein 7 g
Kalorie 1091.6 kJ / 260.9 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 20.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...