Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1135 g apă
- 1135 g sfeclă aurie, crudă, curățată și spălată
- 85 g ardei gras galben
- 2 căței de usturoi
- 15 g șalote
-
15
g oțet de Xeres, ex. Spanish Oloroso, cava
nebo 15 g oțet de vin - 115 g ulei de măsline extravirgin, ex. Colavita, Pompeian, plus pentru servit
- 1 ½ linguriță sare, după gust
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 370 - 395 g apă, pentru consistența dorită
- 115 g brânză Manchego, după gust
- frunze de pătrunjel proaspăt, pentru ornat
- crutoane, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1417 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salată mediteraneană caldă, cu cușcuș
30 Min
Dovleac cu legume și bacon
30 Min
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Žádné hodnocení
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Žádné hodnocení
Portocală arsă
Žádné hodnocení
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Rugalach
1h 55min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 Std. 40 Min
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Žádné hodnocení
Unt cu sirop auriu
Žádné hodnocení
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Unt cu căpșune și cimbru
Žádné hodnocení