Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 200 g roșii, tăiate bucăți
- 100 g ceapă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați bucăți
- 200 g sfeclă roșie, crudă, tăiată cuburi (2 cm)
- 40 g ulei vegetal
- 150 g cartofi, tăiați cuburi (2 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați cuburi (2 cm)
- 200 g varză albă, tăiată fâșii
- 1000 g apă
- 2 lingurițe sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 831.8 mg
Alternativní recepty
Ratatouille (ghiveci)
40 min
Paste cu praz și ajvar
30min
Supă de pește pescar și crevete
1óra
Ciorbă de legume (Minestrone)
45 min
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Žádné hodnocení
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1h 5min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5hod. 15min
Legume prăjite
10 min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40 min
Ghiveci cu tofu
30min
Salată rusească de sfeclă roșie
1óra 10p
Borș ucrainean
35 min