Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl

Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl

4.3 73 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 Portionen

Suroviny

  • Rosenkohl geputzt, halbiert
    250 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer zum Würzen
  • Kabanossi in Scheiben (5 mm)
    150 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    75 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Wasser
    1300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Penne Rigate (z. B. von Barilla, Garzeit ca. 11 Min.)
    150 g
  • Frischkäse (z. B. Brunch Paprika-Peperoni)
    100 g
  • Speisestärke
    ½ TL
  • Ajvar scharf
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 39 g
Kalorie 3365 kJ / 805 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 10.8 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...