Hazelnut meringue roulade with spun sugar

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
6 portions

Suroviny

Hazelnut meringue
  • hazelnuts roasted and skins removed
    100 g
  • egg whites
    4
  • caster sugar
    180 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream (see Tip)
    300 g
  • fresh raspberries
    125 g
Caramel
  • hazelnuts, without skin toasted
    12
  • white sugar
    250 g
  • glucose syrup
    20 g
  • water
    1070 g
  • white vinegar
    50 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate
  • micro mint to decorate

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 614.7 kcal / 2571.7 kJ
Protein 6 g
Tuk 30 g
Sacharidy 85 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sodík 56.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...