
Zařízení & příslušenství
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
6 portions
Suroviny
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
614.7 kcal /
2571.7 kJ
Protein
6 g
Tuk
30 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sodík
56.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Newsletter: July-Dec 2022
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland