Hazelnut meringue roulade with spun sugar
TM6

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Hazelnut meringue

  • 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
  • 200 g caster sugar
  • 4 egg whites
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 125 g fresh raspberries

Caramel

  • 12 hazelnuts, without skin, toasted
  • 250 g white sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar
  • icing sugar, to dust
  • edible flowers, to decorate
  • micro mint, to decorate

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2571.7 kJ / 614.7 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
85 g
Tuk
30 g
Nasycený tuk
12.4 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
56.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty