
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts roasted and skins removed
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar to dust
- edible flowers to decorate
- micro mint to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614.7 kcal / 2571.7 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 85 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 56.6 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Suet pastry with thyme
25min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2hod. 50min
Black sticky rice pudding
9hod. 40min
Fruit Cake
4hod. 10min
Vegan Crème Brûlée
4hod. 45min
Traditional crème brûlée
25hod.
Crème Pâtissière
15min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3hod. 30min
Rum Babas
3hod. 45min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2hod.