Hazelnut meringue roulade with spun sugar

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Hazelnut meringue
  • hazelnuts roasted and skins removed
    100 g
  • egg whites
    4
  • caster sugar
    180 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream (see Tip)
    300 g
  • fresh raspberries
    125 g
Caramel
  • hazelnuts, without skin toasted
    12
  • white sugar
    250 g
  • glucose syrup
    20 g
  • water
    1070 g
  • white vinegar
    50 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate
  • micro mint to decorate

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 56.6 mg
Protein 6 g
Kalorie 2571.7 kJ / 614.7 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...