Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- micro mint, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2571.7 kJ / 614.7 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 56.6 mg
Alternativní recepty
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Quince Tart
1 Std. 10 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Tomato Kasoundi
2 Std.
Caramel ice cream
9u.
Pear and ginger paste
26h 25min
Apricot Jam
40 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Mushroom sauce
20 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min