Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 127.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30 min
Tarta helada de limón sin gluten
6 Std. 50 Min
Café Dalgona
5min
Plumas de chocolate para decorar
40 min
Helado de crema de leche
11h 30min
Coca de Sant Joan
1h
Crema de limón con fresas
25 min
Pan dulce
3 Std.
Pastel de caquis
1h 30min
Cheesecake brûlée
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Brazo gitano de café
1h 30min