Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 127.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de la abuela
4h 30min
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4 Std. 40 Min
Mezcla de especias para tarta de calabaza
5min
Layer carrot cake
2hod. 55min
Galletas saladas con toffee, chocolate y nuez pacana
30min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Cheesecake tricolor
4h 30min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Tarta de chocolate y moka
3 godz. 30 min
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 Std. 30 Min