Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de ron
- ½ cucharadita de canela molida
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 40 g de azúcar
- 35 g de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 446 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 4.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trufas crocanti
2 godz. 30 min
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
40min
Rollo suizo relleno de melocotón
1 godz. 30 min
Natillas de dulce de leche
2h 20min
Tarta de cebolla flambeada
1u.
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Besitos de mazapán
30 min
Helado con sabor a Málaga
5 godz.
Piononos (Andalucía)
13 Std. 20 Min
Soplillos de Murtas
4h
Hojaldre de mascarpone y manzana
45min