Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de ron
- ½ cucharadita de canela molida
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 40 g de azúcar
- 35 g de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 446 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 4.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 godz. 30 min
Naranjas confitadas
9h 20min
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40min
Sirope de azafrán y miel
1 godz. 10 min
Pie de batata enmielada
3 Std.
Pastelitos de piña y chocolate
2 godz. 30 min
Mokamisú
3ωρ. 15 λεπτ.
Crujiente de almendras
1 godz.
Tiramisú a la naranja
6 Std. 25 Min
Brownies de café
1h 45min
Panna cotta de café
4h 10min
Pastel de caquis
1 godz. 30 min