Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 200 g Zucker
- 5 Eier
- 200 g Pflanzenöl
- 200 g Speisestärke
- 12 g Backpulver
- 200 g Bombardino
- 200 g Aprikosenkonfitüre
- 150 g Kuvertüre
- 10 g Kokosfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 72 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
48 Std.
Aprikosen-Cheesecake
7h
Orangen-Creme-Karamell
12h
Bombardino
20 min
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Einfache Herrentorte
5h 45min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30 min