Kompatibilní verze
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sobras de pão
- 100 g chalota
- 10 g gengibre
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 20 g azeite
- 2 tangerinas, só os gomos s/ caroços (200 g aprox.) (ver dica)
- 750 g cenoura cortada em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite q.b. p/ o pão
- 1 tangerina, só a raspa
- 1 pitada de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 4252.9 kJ / 1016.5 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 175.2 g
- Tuk
- 27.1 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 31.9 g
- Sodík
- 3772.6 mg
Alternativní recepty
Creme de espargos verdes
50 min
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1h 15min
Sopa picante de couve-flor
30min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Sopa de castanhas
45min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 min
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Creme da rama do alho-francês
40min
Sopa de tomate com manjericão
35min
Sopa de cenoura e pera
1h
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min