Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 50 g huile d'olive (à adapter)
- 100 g de lait
- 10 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 600 g de farine manitoba
- 1 c. à soupe de sel
Garniture
- 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 200 g d'oignons blancs
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux bolets et au brie
35min
Pain paysan
3h
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain tessinois
1h 50min
Tarte aux épinards
55min
Sirop de thé froid
25min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Focaccia au romarin
2h 30min
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Focaccia aux pommes de terre
2 godz. 50 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau aux carottes
1h 10min