Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 250 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 200 g de calabacín
- 200 g de berenjena
- 800 g de lomos de bacalao desalado (4 lomos)
- 2 - 3 cucharadas harina de trigo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (volitelně)
- aceite para freír
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3245 kJ / 775 kcal
- Protein
- 129 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 14360.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Ensalada de lentejas en samfaina
1 godz.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Panellets
10h 30min