![Trinxat de col Trinxat de col](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/496aa518-6ba1-4213-95de-6434c439b0e5/Derivates/ebd11de9-707e-4f0d-9f12-4bfa5beba438.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 150 g de panceta de cerdo sin corteza, cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de agua
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 200 g de butifarra negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2686.5 kJ / 642.1 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 50.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 708.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con samfaina
1h
Fideos con costilla y salchichas
50 мин.
Esqueixada de bacalao
15min
Albóndigas con sepia
1u. 20min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Panellets
10h 30min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de Sant Joan
1h