
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 150 g de panceta de cerdo sin corteza cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de agua
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 200 g de butifarra negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 642.1 kcal / 2686.5 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 50.8 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 708.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de Sant Joan
1hod.
Panellets
10hod. 30min
Esqueixada de bacalao
15min
Bacalao con samfaina
1hod.
Coca de llardons d'Olot
1hod. 30min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min
Albóndigas con sepia
1hod. 20min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2hod. 15min
Coca de Llavaneres
1hod.
Fideos con costilla y salchichas
50min
Escudella i carn d'olla
1hod. 30min