Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 150 g de panceta de cerdo sin corteza, cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
- 100 g de agua
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 200 g de butifarra negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2686.5 kJ / 642.1 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 50.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 708.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con samfaina
1h
Fideos con costilla y salchichas
50min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de Sant Joan
1h
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10 Std. 30 Min