Trinxat de col

Trinxat de col

4.4 207 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 raciones

Suroviny

  • 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
  • 150 g de panceta de cerdo sin corteza cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de agua
  • ½ - 1 cucharadita de sal
  • 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
  • 200 g de butifarra negra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 708.8 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 2686.5 kJ / 642.1 kcal
Tuk 50.8 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...