Trinxat de col

Trinxat de col

4.3 183 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 raciones

Suroviny

  • de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
    700 g
  • de panceta de cerdo sin corteza cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
    150 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de agua
    100 g
  • de sal
    ½ - 1 cucharadita
  • de patatas en trozos de 2-3 cm
    500 g
  • de butifarra negra
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 642.1 kcal / 2686.5 kJ
Protein 15.5 g
Tuk 50.8 g
Sacharidy 32.9 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sodík 708.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...