Vieira con parmentier de ibérico y Pedro Ximénez

4.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 100 g de aceite de girasol
  • 150 g de vino Pedro Ximénez
  • 1 hueso de jamón ibérico
  • 400 g de agua
  • 500 g de patatas peladas en dados de 1,5 cm
  • 380 g de nata
  • 1 pellizco de sal en escamas
  • 1 - 2 cucharada de aceite de oliva
  • 8 vieiras con coral abiertas transversalmente
Montaje
  • 4 - 8 lonchas de jamón ibérico

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1729.6 mg
Protein 43.6 g
Kalorie 4041 kJ / 965 kcal
Tuk 71.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 29.1 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...