Zařízení & příslušenství
盖椒牛肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
烧椒汁
-
新鲜二荆条 选用青色的150 克
-
蒜头4 瓣
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油20 克
卤牛肉
-
南瓜 去皮切块300 克
-
牛腱肉 一起二,汆水备用300 克
-
十三香炖肉料包1 包
-
姜3 片
-
葱 切段2 根
-
水1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.5 g
Kalorie
1412 kJ /
337.5 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
35.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína