Zařízení & příslušenství
豌豆蟹肉蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蛋4 颗
-
高汤500 克
-
酱油20 克
-
米酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜豌豆仁50 克
-
蟹味菇50 克
-
白玉菇50 克
-
蟹肉50 克
-
芹菜 切末10 克
-
淀粉 加入30克水调匀1 汤匙
-
麻油少许
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.33 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tuk
7.122 g
Vláknina
1.167 g
Sacharidy
38.745 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína