豌豆蟹肉蒸蛋

豌豆蟹肉蒸蛋

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 4 颗
  • 高汤
    500 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜豌豆仁
    50 克
  • 蟹味菇
    50 克
  • 白玉菇
    50 克
  • 蟹肉
    50 克
  • 芹菜 切末
    10 克
  • 淀粉 加入30克水调匀
    1 汤匙
  • 麻油
    少许

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.33 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tuk 7.122 g
Vláknina 1.167 g
Sacharidy 38.745 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...