剁椒鸦片鱼头

剁椒鸦片鱼头

3.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 鸦片鱼头 去除鱼鳃,洗净并将鱼头一切二(约300克)
    1 个
  • 料酒
    1 汤匙
  • 30 克
  • 泡椒
    50 克
  • 剁椒
    50 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 小撮
  • 5 克
  • 切段
    2 支
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.3 g
Kalorie 680 kJ / 162 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...