Zařízení & příslušenství
青椒炒肉丝
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
盐¾ 茶匙
-
油10 克
-
青椒 切丝,0.5厘米200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
330.9 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
634 kJ /
151.5 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína