Zařízení & příslušenství
番茄炒菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
葱 切段20 克
-
番茄 切块270 克
-
白玉菇 切段160 克
-
鸿喜菇160 克
-
盐¼ 茶匙
-
麻油¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.753 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tuk
3.065 g
Vláknina
3.45 g
Sacharidy
7.026 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína