Zařízení & příslušenství
番薯菜包
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
20 块
Suroviny
-
胡萝卜 切块100 克
-
干香菇 泡软,切块10 朵
-
油30 克
-
笋 切丁,先以滾水汆烫去除涩味600 克
-
猪肉肉糜150 克
-
酱油1 汤匙
-
麻油¼ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水1000 克
-
番薯 切块600 克
-
番薯粉300 克
-
糖30 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 块
Protein
2.649 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tuk
2.058 g
Vláknina
1.737 g
Sacharidy
25.38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína