Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Žádné hodnocení
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
Žádné hodnocení
Pommes de terre rôties (Betty) Métrique
1h 15min
Mini-éclairs à la framboise
3 Std. 15 Min
Beignets de filets de perche
1h
Sucre glace
5min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Ravioles à la courgette et au poulet
1hod. 10min
Salade de haricots verts aux lardons
40min