Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf laab
Žádné hodnocení
Assaisonnement pour fajitas
5 min
Sucre à la framboise
5 min
Gratin de poisson et pommes de terre (TM6)
1h 10min
Épices pour BBQ
5 min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Lapins apéritifs
1h 30min
Sauce chili aigre-douce
30min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Gelée de framboise et citron
45min
Filet de porc au four avec du riz
1h 20 min
Vinaigrette citronnée
5 min