Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 - 5 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 60 g
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g d'eau
- 500 g de chair de potiron, détaillée en cubes (2 cm)
- 30 g de poireau, coupé en tranches (2 mm)
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons de Paris frais, bruns, coupés en deux
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de courge
30 Min
Sayur Iodeh (soupe de légumes au lait de coco)
50min
Oeufs brouillés Sous vide
40min
Congee aux champignons
1h 15min
Cabillaud glacé à la coréenne, riz et brocoli vapeur
30 Min
Nouilles udon aux legumes
40min
Pain à la farine de millet
2h 35min
Pâtes de lentilles corail
1h 15min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1 Std. 5 Min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h