Ravioli aux champignons et à la courge

Ravioli aux champignons et à la courge

4.0 1 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 4 - 5 pincées de sel
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et 60 g
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 500 g de chair de potiron détaillée en cubes (2 cm)
  • 30 g de poireau coupé en tranches (2 mm)
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de champignons de Paris frais bruns, coupés en deux
  • 1 pincée de poivre moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 0.4 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 2028 kJ / 484.8 kcal
Tuk 25.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 50.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...