Kompatibilní verze
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 143.3 mg
Alternativní recepty
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Salt-free chicken stock paste
45min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Nut butter dressing
5 min
Porcini mushroom risotto
35min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Žádné hodnocení
Mixed grain risotto
1h 25min
No-cook jam
24h 15 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min