Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 58.2 mg
Alternativní recepty
Gluten free focaccia bread
1h
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 Std. 45 Min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Almond and Seed Crackers
45 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Gluten free waffle cones
35 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3u.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min