Zařízení & příslušenství
Fermented beetroot dip
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 660 g
Sodík
2740.9 mg
Protein
44.6 g
Kalorie
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Tuk
115.6 g
Vláknina
20.7 g
Nasycený tuk
19.8 g
Sacharidy
109.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1hod. 45min.
Carrot kimchi
Žádné hodnocení
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Passionfruit and coconut slice
5hod.
Spiced roasted mixed nuts
25min.
Sweet seeded crackers
1hod. 10min.
Gluten free fruit and nut loaf
55min.
Almond and date bars
2hod. 15min.
Buckwheat and date bliss balls
24hod. 20min.
Healthy biscuits
35min.
Peanut butter banana ice cream
10min.