Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 660 g
Kalorie
6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Protein
44.6 g
Sacharidy
109.5 g
Tuk
115.6 g
Nasycený tuk
19.8 g
Vláknina
20.7 g
Sodík
2740.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty