Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g

Suroviny

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 660 g

Sodík 2740.9 mg
Protein 44.6 g
Kalorie 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Tuk 115.6 g
Vláknina 20.7 g
Nasycený tuk 19.8 g
Sacharidy 109.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...