Zařízení & příslušenství
Fermented beetroot dip
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 660 g
Sodík
2740.9 mg
Protein
44.6 g
Kalorie
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Tuk
115.6 g
Vláknina
20.7 g
Nasycený tuk
19.8 g
Sacharidy
109.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chia coconut bread
2hod. 40min.
Sauerkraut
168hod. 35min.
Fermented beetroot and apple salsa
72hod.
Falafel crackers
40min.
Coriander pesto
5min.
Vegie crackers
12hod. 10min.
Wholemeal spelt pastry
35min.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min.
Seed and nut bread
1hod. 30min.
Rosemary and sea salt crackers
35min.
Sundried tomato hommus with crackers
1hod. 15min.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1hod. 30min.