
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 660 g
- Kalorie
- 1564.7 kcal / 6546.7 kJ
- Protein
- 44.6 g
- Tuk
- 115.6 g
- Sacharidy
- 109.5 g
- Vláknina
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Sodík
- 2740.9 mg
Alternativní recepty
Macadamia protein balls with coconut butter
40 min
Basil pesto
10 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Raw Chocolate Snaps
1 godz. 5 min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Maca chocolate bark
50 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Hommus dip
5 min