Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Bergkäse, in Stücken
nebo 100 g Gouda, in Stücken - 50 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 1 Lorbeerblatt
- 400 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, vegetarisch (z. B. mit Käse)
- 80 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1795 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Tex-Mex-Nudeln
30min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1u. 40min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Überbackenes Risotto
50min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55min
Tortellini-Bolo
20min