
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Emmentaler in Stücken
- 1 Fladenbrot
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mayonnaise
- 2 TL Senf
- 4 EL Ketchup
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Champignons in Scheiben
- 100 g gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)
- 100 g Zucchini in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 314 kcal / 1313 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 581 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Feta-Nudeln
30min
Ravioli-Lasagne
1hod.
Überbackene Pfannkuchenrollen
1hod. 15min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Blätterteig-Pizza
30min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Gnocchi Caprese
20min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min