白灼生菜

白灼生菜

4.8 21 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 生菜 去根切大片,洗净沥干
    300 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 10 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 1 小撮
  • 80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 909.6 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 9.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...