Zařízení & příslušenství
白灼生菜
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
生菜 去根切大片,洗净沥干300 克
-
蒜头4 瓣
-
油10 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
盐1 小撮
-
水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
909.6 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína