Zařízení & příslušenství
爆炒豆芽
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
新鲜小米椒 切丝1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
油10 克
-
新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段300 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段100 克
-
盐3 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
632.6 mg
Protein
4 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína