爆炒豆芽

爆炒豆芽

3.3 19 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 新鲜小米椒 切丝
    1 支
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 10 克
  • 新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段
    300 克
  • 韭菜 洗净沥干,切小段
    100 克
  • 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 632.6 mg
Protein 4 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...