Zařízení & příslušenství
木耳炒肉片
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切薄片130 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
姜1 片
-
油15 克
-
黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二7 个
-
葱 切段10 克
-
生抽1 汤匙
-
醋2 茶匙
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.5 g
Kalorie
668 kJ /
159.7 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
8.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína