木耳炒肉片

木耳炒肉片

3.4 8 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
3 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切薄片
    130 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 1 片
  • 15 克
  • 黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二
    7 个
  • 切段
    10 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 2 茶匙
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.5 g
Kalorie 668 kJ / 159.7 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...