Aglio olio e peperoncino
TM6 TM5 TM31

Aglio olio e peperoncino

4.5 (122 hodnocení)

Suroviny

  • 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1400 g water
  • sea salt, to taste
  • 80 g olive oil
  • 500 g dried spaghetti, broken into halves
  • 3 garlic cloves
  • long red chillies, for garnishing
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 150 g dry white wine
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
2081.7 kJ / 495.5 kcal
Protein
16.2 g
Sacharidy
60.6 g
Tuk
20.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
492.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty