
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1400 g water
- sea salt, to taste
- 80 g olive oil
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 3 garlic cloves
- long red chillies, for garnishing
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2081.7 kJ / 495.5 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 492.5 mg
Alternativní recepty
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1hod.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Macaroni ABC Soup
55min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Tom Yum Goong
30min