Aglio olio e peperoncino

Aglio olio e peperoncino

4.5 126 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 - 100 g
  • water
    1400 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • olive oil
    80 g
  • dried spaghetti broken into halves
    500 g
  • garlic cloves
    3
  • long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • dry white wine
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 495.5 kcal / 2081.7 kJ
Protein 16.2 g
Tuk 20.2 g
Sacharidy 60.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sodík 492.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...