Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 29.3 mg
Alternativní recepty
Crème caramels
7h 45 min.
French vanilla canelé
Žádné hodnocení
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10 min
Pistachio Butter
5 Min
Choux pastry
2 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Custard horns
1 godz. 45 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Salted caramel sauce
40 Min