Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 29.3 mg
Alternativní recepty
Salted caramel sauce
40 Min
Nyonya curry chicken bun
2 Std. 45 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Choux Pastry
2h
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2sa 25 dk
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min
Custard horns
1h 45 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Chocolate ganache
20 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Choux pastry
2h