Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 29.3 mg
Alternativní recepty
Choux pastry
2 Std.
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Hokkaido Cupcakes
45min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28u.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Traditional crème brûlée
25h