![Vegan Danish Pastries Vegan Danish Pastries](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/afea51174e6f05a084be4f1c65f0e83c/Derivates/0f23f3f70d646259ee37188b04f7921d7bf6970f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring
Finalisation
- 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour, plus extra for dusting
- 125 g water, cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds, for garnishing
- fresh blueberries, for garnishing
- fresh raspberries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1075.7 kJ / 257.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 90.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Potato Pancakes
45min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 Min
Black tahini
20 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Piggy buns
2h
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Sesame Balls
10 Min
Apricot tahini bliss balls
15 min
Spooky shortbread fingers
1h 50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.