
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring (volitelně)
Finalisation
- 250 g vegan butter diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour plus extra for dusting
- 125 g water cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds for garnishing
- fresh blueberries for garnishing
- fresh raspberries for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 257.1 kcal / 1075.7 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 90.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Vegan Gravy
45 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Piñata Cake
1 godz. 40 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Vegan Coconut Cake
50 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Chick Pea Curry
35 min