Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring
Finalisation
- 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour, plus extra for dusting
- 125 g water, cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds, for garnishing
- fresh blueberries, for garnishing
- fresh raspberries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1075.7 kJ / 257.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 90.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55 Min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24hod.
Vegan Aioli Sauce
10min
Three-milk Cake
2 Std.
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Jackfruit nuggets
1 Std. 40 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min