Vegan Danish Pastries

Vegan Danish Pastries

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
14 pieces

Suroviny

Lemon Curd
  • caster sugar
    150 g
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • cornflour
    50 g
  • coconut cream
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
    175 g
  • yellow food colouring (volitelně)
    4 drops
Finalisation
  • vegan butter diced (1-2 cm), then frozen
    250 g
  • 00 flour plus extra for dusting
    250 g
  • water cold
    125 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • flaked almonds for garnishing
  • fresh blueberries for garnishing
  • fresh raspberries for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 90.5 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 1075.7 kJ / 257.1 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 29.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...