Vegan Danish Pastries
TM6 TM5 TM31

Vegan Danish Pastries

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Lemon Curd

  • 150 g caster sugar
  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 50 g cornflour
  • 200 g coconut cream
  • 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
  • 4 drops yellow food colouring

Finalisation

  • 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
  • 250 g 00 flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, cold
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • ½ tsp fine sea salt
  • flaked almonds, for garnishing
  • fresh blueberries, for garnishing
  • fresh raspberries, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1075.7 kJ / 257.1 kcal
Protein
2.8 g
Sacharidy
29.7 g
Tuk
14.3 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
1 g
Sodík
90.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty