Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Choux Buns
- 150 g water
- 75 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
-
100
g strong white bread flour
nebo plain flour - 1 medium egg, beaten
Crème Pâtissière
- 150 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 orange, finely grated zest only
- 25 g cornflour
- ½ tsp natural vanilla extract
- 100 g double cream
- 1 medium egg
Caramel Sauce
- 140 g light brown sugar
- 200 g double cream
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter, cold and as much as possible in one piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 pinch fine sea salt
Finalisation
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 624.7 kJ / 149.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 37.1 mg
Alternativní recepty
Orange Chiffon Cake
1h 15 min
Biscoff Spread
10 min
Pistachio cream
15min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Focaccia
3h
Tiramisu
5h 20min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Chocolate Babka
3h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Tempered chocolate
40min