Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 220 g ganso de vitela
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 30 g vinho tinto
- 100 g água
- 100 g passas de uva
- 50 g sultanas douradas
- 25 g arandos
- 25 g fruta cristalizada cortada em pedaços
- 20 g cereja cristalizada
- 50 g amêndoa s/ pele
- 2 laranjas (raspa e sumo)
- 2 limões (raspa e sumo)
- 150 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de noz-moscada inteira
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 50 g brandy
- 2 c. chá de amido de milho
- 120 g mirtilos
Massa
- 150 g açúcar amarelo
- 300 g manteiga
- 5 ovos
- 420 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 64.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes soufflé
1h 10min
Tarte de chocolate e pera espiralizada - TM5
Nessuna valutazione
Soufflés de chocolate e laranja
45min
Petit-fours
48 Std.
Mini empadas
1h 15min
Cheesecake de tomate
8 Std.
Taça dos reis
8 Std.
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 godz. 30 min
Bolo Alasca
8 Std.
Lençol
30 Min
Baklava
1 Std. 20 Min
Leite-creme de chocolate
40min