Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 350 g água
- 2 c. chá de tomilho-limão
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 350 g pickles
- 300 g óleo
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- 15 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- 100 g queijo flamengo fatiado
- 100 g mortadela em fatias
- Folhas de alface iceberg q.b.
- 100 g queijo mozarela em fatias
- 100 g fiambre em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3381.9 kJ / 808.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1085.6 mg
Alternativní recepty
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Žádné hodnocení
Queijo tipo mascarpone
16 godz.
Focaccia recheada
1h 25min
Ravioli fritos
1u.
Éclairs de chocolate
2u.
Pão de 4 queijos
40min
Copinhos
1h 30 min
Pão de alho e ervas
1h 40min
Batatas Bravas
45 min
Enroladinhos de queijo e fiambre
55min
Bolinhas de chourição
1u.
Cachorro quente
30min