Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 20 g vinho branco
-
40
g margarina p/ culinária
nebo 40 g banha - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g farinha
Recheio
- 130 g queijo Gruyère
- 130 g fiambre
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 1 pitada de sal
- 30 g pinhões
- 150 g queijo Roquefort
-
130
g queijo mozarela fresco
nebo 130 g requeijão - 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2111.1 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1001.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Tarte fechada de novilho
13 Std. 30 Min
Quiche de espinafres com base de batata
1 godz. 20 min
Mini empadas
1h 15min
Almofadinhas de bacalhau
1 Std. 45 Min
Minicalzones de espinafres e ricota
1 godz. 20 min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Enrolados de manteiga de agrião
Žádné hodnocení
Piza com batata e alecrim
50 min
Empadinhas de tomate e manjericão
1 godz. 20 min
Empadão de massa
1 Std. 35 Min
Crumble de frango e legumes
2 Std.