Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 20 g vinho branco
-
40
g margarina p/ culinária
nebo 40 g banha - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g farinha
Recheio
- 130 g queijo Gruyère
- 130 g fiambre
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 1 pitada de sal
- 30 g pinhões
- 150 g queijo Roquefort
-
130
g queijo mozarela fresco
nebo 130 g requeijão - 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2111.1 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1001.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 menit
Cocotes
40 min
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40 min
Tarte de cogumelos
45 Min
Quiche de três tomates
1 godz. 5 min
Quiche Lorraine
45 Min
Dip de tomate e queijo-creme
5 min
Quiches despidas
50 menit
Quiche de presunto e tomate
55 Min
Quiche de alho-francês e camarão
1h 10 min
Empada de frango e alho-francês
50 menit