Cassata de avelã e chocolate
TM6 TM5 TM31

Cassata de avelã e chocolate

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Gelado de avelã

  • 3 claras de ovo
  • 120 g açúcar
  • 150 g avelã s/ pele
  • 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias

Gelado de chocolate

  • 300 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
  • 1 ½ c. sopa de açúcar baunilhado
  • 60 g açúcar
  • 40 g água
  • 3 gemas de ovo
  • 120 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
  • 1 pitada de sal

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
3016.9 kJ / 721.1 kcal
Protein
9.3 g
Sacharidy
49.2 g
Tuk
56.5 g
Nasycený tuk
25.9 g
Vláknina
4.9 g
Sodík
86 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty