Cassata de avelã e chocolate

Cassata de avelã e chocolate

5.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 8hod.
6 doses

Suroviny

Gelado de avelã
  • claras de ovo
    3
  • açúcar
    120 g
  • avelã s/ pele
    150 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
Gelado de chocolate
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    300 g
  • açúcar baunilhado
    1 ½ c. sopa de
  • açúcar
    60 g
  • água
    40 g
  • gemas de ovo
    3
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    120 g
  • sal
    1 pitada de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 86 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 3016.9 kJ / 721.1 kcal
Tuk 56.5 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 25.9 g
Sacharidy 49.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...