Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
nebo 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
nebo 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 83.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1200.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24óra
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia con fiori di zucca e burrata
3 Std. 40 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza napoletana
9u.
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.