Cheesecake al Prosecco

Cheesecake al Prosecco

4.6 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
12 fette

Suroviny

  • 8 g di gelatina in fogli
  • 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
  • 90 g di burro morbido a pezzi
  • 200 g di Prosecco
  • 80 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
  • 170 g di ricotta fresca, ben scolata
  • frutti rossi misti freschi a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 248.9 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1380.2 kJ / 329.8 kcal
Tuk 24.4 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 14.1 g
Sacharidy 18.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...