Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 g di gelatina in fogli
- 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 200 g di Prosecco
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 170 g di ricotta fresca, ben scolata
- frutti rossi misti freschi, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1380.2 kJ / 329.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 248.9 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Liquore alla camomilla
960 Std.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 Min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Galette con pere e uva
1h 30min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Mousse ricotta alle erbe e miele
10min
Gamberoni in guazzetto
40min
Frullato viola
10min
Torta ai mirtilli
2h
Frittata di zucchine e pastinaca (6-9 mesi)
45 Min