Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 g di gelatina in fogli
- 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 200 g di Prosecco
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 170 g di ricotta fresca, ben scolata
- frutti rossi misti freschi, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1380.2 kJ / 329.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 248.9 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1j
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Risotto alla carbonara
2j
Biscotti pupazzo di neve
2j
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Crespelle ai funghi
1j 30 menit
Cheesecake al melone
5h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1j
Cheesecake al tiramisù
6h 30 min
Torta della nonna al cioccolato
1j 30 menit
Torta pinguino
1j 30 menit
Torta della nonna (TM6)
1j 30 menit