Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping

Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping

4.2 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotten
    60 g
  • Öl
    30 g
  • Apfel mit Schale, in Würfeln (5 mm)
    130 g
  • Kapern, eingelegt 3 TL Sud aufgefangen
    40 g
  • Thymian abgezupft
    4 Zweige
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Pastinaken in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Sellerie in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Wasser
    750 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Weißwein vegan
    50 g
  • vegane Sahne (z. B. Hafersahne)
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Kresse zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 894 mg
Protein 3 g
Kalorie 1532 kJ / 366 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...