Kompatibilní verze
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Basmati-Reis
- 2 EL schwarzer Sesam
- 400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 30 g Erdnussöl
- 2 geh. TL brauner Zucker
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 30 g Sojasauce
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 20 g Ketjap Manis
- 10 g Speisestärke
- 600 g Pak Choi, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 432 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1088 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 Min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30 min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1h
Napa Kimchi
15h