Kompatibilní verze
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Basmati-Reis
- 2 EL schwarzer Sesam
- 400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 30 g Erdnussöl
- 2 geh. TL brauner Zucker
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 30 g Sojasauce
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 20 g Ketjap Manis
- 10 g Speisestärke
- 600 g Pak Choi, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 432 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1088 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1 Std.
Tofu auf Tomaten-Spinat
45min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Auberginen mit Erdnuss-Kokossauce und Reis
1 Std.
Napa Kimchi
15 godz.
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min