Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Haselnusskerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 60 g Öl
- 740 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Schalotten
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 350 g Schwarzwurzeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 60 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1471 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2 Std. 15 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2 Std. 15 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40 min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20min
Grünes Risotto
35 min
Wurzelgemüse-Cremesuppe mit Gewürz-Kartoffeln
45 min