Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Haselnusskerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 60 g Öl
- 740 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Schalotten
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 350 g Schwarzwurzeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 60 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1471 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1h 20min
Veggie-Braten mit Ei
1 Std. 45 Min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 Std. 10 Min
Spargel-Korma
45min
Lachs mit Erdbeertopping
30min
Spinatpastete mit Ei
2 Std. 30 Min
Maronen-Kokos-Suppe
40 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2 Std. 15 Min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min